Kleding en Schoenen

Online webshop

Aanbiedingen en prijzen

Alle prijzen bij de artikelen zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief B.T.W. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen worden niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen aanleiding geven tot verhoging. De Kinderkledingkast is niet gebonden aan haar prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, druk- of zetfouten. De kleuren op de foto’s kunnen enigzins afwijken van de werkelijke kleuren.

Geen verzendkosten!

Voor bestellingen binnen Belgie worden geen verzendkosten gerekend. Voor verzending naar andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van de tarieven zoals gehanteerd door Bpost. In dit geval ontvangt u binnen 2 dagen na uw bestelling een gecorrigeerde factuur. De eerste factuur hoeft u dus niet te voldoen.

Bij retouren zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Bij ruilen zijn de verzendkosten van het terug sturen en het versturen van het nieuwe product tevens voor eigen rekening.

Betaalmogelijkheden

Bij een bestelling dient u te betalen via de aangegeven betaalmogelijkheden (Ideal of bankoverschrijving). De bestelling wordt alleen verzonden als er betaald is, tenzij u heeft gekozen voor verzenden onder rembours of betalen bij afhalen. De betalingtermijn is 10 dagen na het plaatsen van de bestelling. Als de bestelling niet binnen 10 dagen betaald is, zal deze worden geannuleerd.
Bovenstaande geldt niet bij afhalen. Hierbij bestaat de mogelijkheid aan de deur contant betalen.

Leveringsvoorwaarden

Uw bestelling wordt – na ontvangst van betaling – binnen 3 werkdagen bij u bezorgd.┬áNbsneakerskopen verzendt uw bestelling met bpost of DHL.

De Kinderkledingkast is niet aansprakelijk voor schade die u mocht lijden doordat aflevering niet op het opgegeven adres heeft plaatsgevonden.

Als een artikel niet meer leverbaar is, om welke reden dan ook, ontvangt u hierover bericht. U heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren, tegen terugbetaling van het reeds betaalde.

Garantie

In geval van gebreken zal nbsneakerskopen de artikelen omruilen. Indien het artikel niet meer voorradig is, kunt u het artikel retourneren en zal het volledige aankoopbedrag aan u worden overgemaakt.

Bescherming van persoonsgegevens

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door nbsneakerskopen gebruikt en zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, behalve voor betalingstransacties en de bezorging van de bestelling.

Recht van teruggave

U kunt artikelen binnen 7 werkdagen aan ons retourneren. Deze termijn van 7 werkdagen gaat in op het moment dat de artikelen door u zijn ontvangen. U voldoet aan deze termijn door de artikelen tijdig aan ons te verzenden.

De artikelen dienen te worden geretourneerd in originele staat van verzending, voorzien van aangehechte labels en kaartjes. Bij waardevermindering van een artikel kan door nbsneakerskopen van u een schadevergoeding worden ge├źist. Dit geldt niet als de waardevermindering van een artikel uitsluitend is toe te schrijven aan het passen en controleren van het artikel zoals ook in een winkel mogelijk zou zijn geweest.